2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Ördög Nóra: Viharos gyorsasággal rúgtuk fel korábbi életünket

Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata mesébe illő, sokan kíváncsiak titkukra, hogy ellessék a tökéletes házasság receptjét. Azonban az ő történetük sem indult zökkenőmentesen: bár szerelem volt első látásra, mindketten házasok voltak, amikor egymásba szerettek.

Fotó: Cser Dániel

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az első olyan sztárpár, akik nyíltan és őszintén engednek betekintést magánéletük egyes pillanataiba. Utazásaik során megszokhattuk, hogy vlogot készítenek, nemrég pedig elindították saját rádiócsatornájukat, a Nánásiékat is, aminek első adásában a párkapcsolatuk volt a téma. Rajongóik ugyanis a házaspár szűnni nem akaró szerelmének titkáról érdeklődtek a legtöbbet. – Van egy különleges bájital, amit mindig belekeverek Nóri piájába – kezdte nevetve Nánási, akitől Ördög Nóri vette át a szót. –Én előtte nem gondoltam, hogy ilyen létezik, hogy „szerelem első látásra” (…) A nulladik pillanattól kezdve egy olyan szintű erős bizonyossággal, ami hál’ Istennek a mai napig tart. (…) Tehát bármilyen helyzet, probléma adódik az életünkben, azt tuti biztos, hogy meg fogjuk tudni oldani, mert ha mi nem tudjuk megoldani, akkor nincs olyan páros, aki ezt meg tudja oldani rajtunk kívül – fejtegette Nóra, aki természetesen rávilágított arra is, hogy apróbb bukkanók az ő életükben is voltak.


Az első például mindjárt a kapcsolatuk elején, ugyanis amikor egymásba szerettek, még mindketten házasok voltak. – Már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet: igen, ez az, ez egy életre szól és mi együtt leszünk és rúgtuk fel a korábbi életünket. (…) Felhívtam anyukámat, hogy „anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál”. Anyukám letette a telefont, beírta a gugliba, hogy ki az a Nánási Pál és visszahívott elsápadva, hogy de kislányom, ez az ember nős. Nyilván mindkettőnknek volt az életében egy első fejezet, amit le kellett zárni.  (…) Ahogy én eljöttem az előző otthonomból, egy napot csöveztünk az öcsém lakásában és a következő nap már az albérletben laktunk, mert villámgyorsan kivettünk egy lakást – emlékezett vissza Nóra, aki nagyon megnyugodott, amikor végül a szülei is áldásukat adták kapcsolatukra. Pál édesapja szintén nem örült fia válásának, de végül ő is hamar belátta, hogy Pált és Nórit egymásnak teremtették. Az 56 perces rádiófelvétel egyébként egy könnyed hangulatú beszélgetés, melyben egy csókot és több pajzán viccet is elsütnek Nánásiék. Nóri és Pál arról is mesélt, hogy bár kapcsolatuk stabil alapokon áll, fontosnak tartják, hogy olykor kettesben is töltsenek időt, szerezzenek közös élményeket, bízzanak egymásban és nem utolsósorban maradjanak vonzóak egymás számára.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek