EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XXII.kerület

Örömzenés jubileumok

 

Örömzenéléssel ünnepelték a 20 éve alakult Só Zenekar és a 10 éve működő FalsHang Band vezetője, Fodor Tamás 50. születésnapját a zenész barátok az együttesek létrejöttének helyszínén, a budatétényi Vojnovich–Huszár-villa kertjében. A két „könnyűzenei” együttes külön-külön és együtt is zenélt. A villa teraszának színpadán az ünnepelten kívül fellépett Kelemen Rita és Rácz Kata (ének), Vízvárdy András és Szabó Zoltán (billentyűs), valamint Fodor Dániel és Medgyesi János (basszus), sőt a csapathoz csatlakozott Holló Aurél, az Amadinda együttes ütőse is. A pop műfaj ismert slágerei és a saját szerzemények mellett a klasszikus zenei köszöntés sem maradt el. Dinyés Soma orgonaművész, karmester, régizenész J. S. Bach születésnapi ódáját adta elő családi együttesével, amelyben felesége, Szili Gabriella szopránénekes, a Magyar Állami Operaház kórusának tagja énekelt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.