EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Veszprém

Ősbemutatóra készül a Pannon Várszínház

A Pannon Várszínház ősszel mutatja be a Béke Presszó című zenés játékot Vándorfi László rendezésében, a darab sajtónyilvános főpróbáját pénteken tartották a Hangvillában.

Részlet a Béke Presszó előadásból (fotó: Kovács Bálint)

A Géczi János és Likó Marcell közreműködésével létrejött előadással az inotai Béke Presszó állandó látogatóinak életébe nyerhetünk betekintést. A helyzetet bonyolítja, hogy egy baleset folytán megnyílik a negyedik dimenzió, ami  számos érdekes eseményhez vezet.

Részlet a Béke Presszó című előadásból (Fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.