EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Miskolc

Ötéves a strandfürdő

A miskolciak kedvenc selyemréti strandjának ötödik születésnapját ünnepelték  július első hétvégéjén. Szombaton és vasárnap egész napos programok, esti koncertek és frissítő fürdőélmények várták a strandfürdő látogatóit.

A különleges születésnap alkalmából ugrálóvár, kézműves sátor és buborékfoci várta a gyermekeket, az arcokra pedig a lufihajtogató bohóc csalt mosolyt.

Születésnapi programkavalkád a Selyemréti Strandfürdőben – fotó: Selyemréti Strandfürdő / Facebook

Vasárnap vetélkedőket rendeztek, és voltak interaktív játékok, sőt lézerharc is. A strand színpadán a Kiwi együttes és Kovácsovics Fruzsina szórakoztatta a fürdőző közönséget.

A nyári szezon során a miskolci fürdők folyamatos programkínálattal és meglepetésekkel készülnek a fürdőző vendégek számára.  

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.