EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Tatabánya

Ötkarikás mozgáslehetőség a sporttáborban

Birkózás, kézilabda, atlétika – mindennap más sportággal ismerkedhettek meg a gyerekek az Ötkarikás sporttáborban Tatabányán. A Vértes Agorája minden nyáron lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy játékosan kipróbálják magukat a labdajátékokban, küzdősportokban és a közösségfejlesztő játékokban. A Földi Imre Sportcsarnokban és az óvárosi sporttelep pályáin edzettek, mint a nagyok.

A legfontosabb a mozgás, de szükség van egy kis lazításra is (Fotó: Vértes Agorája)

Igyekeztünk sokrétű programot összeállítani – hangsúlyozta Heczmann Evelin táborvezető, a Vértes Agorája munkatársa. – A legfontosabb cél, hogy a táborozók minél többet mozogjanak, minél több mozgásformát megismerjenek és megszeressenek.


Tatabányán kívül a környező településekről is érkeztek táborozók, de volt, aki Budapestről utazott ide a nagyszülőkhöz, hogy részt vehessen a sportprogramokon. Holtversenyben a birkózás és a kézilabda volt a legnépszerűbb. A bábolnai Horváth Áron azt mondta, mindennap talált valami izgalmasat az ötkarikás programok között.

Az egyhetes ötkarikás tábor minden nyári szünetben várja a sportolni vágyó gyerkőcöket. A Vértes Agorája szervezésében a Tatabányai Sport Club oktatói ismertetik meg az ötkarikás sportágakat játékosan a 7 és 12 év közötti korosztállyal.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.