EUR: 323,51 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Tatabánya

Ötkarikás mozgáslehetőség a sporttáborban

Birkózás, kézilabda, atlétika – mindennap más sportággal ismerkedhettek meg a gyerekek az Ötkarikás sporttáborban Tatabányán. A Vértes Agorája minden nyáron lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy játékosan kipróbálják magukat a labdajátékokban, küzdősportokban és a közösségfejlesztő játékokban. A Földi Imre Sportcsarnokban és az óvárosi sporttelep pályáin edzettek, mint a nagyok.

A legfontosabb a mozgás, de szükség van egy kis lazításra is (Fotó: Vértes Agorája)

Igyekeztünk sokrétű programot összeállítani – hangsúlyozta Heczmann Evelin táborvezető, a Vértes Agorája munkatársa. – A legfontosabb cél, hogy a táborozók minél többet mozogjanak, minél több mozgásformát megismerjenek és megszeressenek.


Tatabányán kívül a környező településekről is érkeztek táborozók, de volt, aki Budapestről utazott ide a nagyszülőkhöz, hogy részt vehessen a sportprogramokon. Holtversenyben a birkózás és a kézilabda volt a legnépszerűbb. A bábolnai Horváth Áron azt mondta, mindennap talált valami izgalmasat az ötkarikás programok között.

Az egyhetes ötkarikás tábor minden nyári szünetben várja a sportolni vágyó gyerkőcöket. A Vértes Agorája szervezésében a Tatabányai Sport Club oktatói ismertetik meg az ötkarikás sportágakat játékosan a 7 és 12 év közötti korosztállyal.

Kapcsolódó Cikkek