EUR: 336,21 Ft
CHF: 312,54 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Padlóra került a Karthago

Egy budafoki üzlet tulajdonosa méltatlannak találta, hogy a magyar zenészek nem kapnak csillagot, ezért a fejébe vette, hogy létrehozza a magyar zene „dicsőség padlóját”. Örök nyomot először a Karthago zenekar hagyott az üzlet padlóján.

– Különösen megtisztelő számunkra, hogy elsőként a Karthago együttest kérték fel erre. Úgyhogy örömmel vállaltuk és lám, megszületett az első hazai rockemlékpadló! Reméljük, még sok magyar banda nyomai lesznek megörökítve az Angel’s Life üzletben! – mondta Szigeti Ferenc, a zenekar vezetője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.