2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Pasipéntek: Macskától szexi Travis

Travis DesLaurier feszülő izmai, szakálla és tetoválásai érző szívet takarnak. A 33 éves modell ugyanis odavan a macskákért, otthonát is több kis szőrös kedvenccel osztja meg, akikkel szívesen fotózkodik, sőt az edzésben is előszeretettel használja őket súlyzóként. Travis három évvel ezelőtt hagyott fel az építőiparral és kezdett modellkedni. Nők ezrei vannak oda tökéletes testéért, tengerkék szeméért és szőke fürtjeiért, a közösségi oldalán közel egymillió követővel büszkélkedhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.