EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Pasipéntek – Megbabonázta Britneyt Sam

Sam Asghari modell és személyi edző tökéletesen izmos testével és zavarba ejtő tekintetével mindenkit levesz a lábáról. Így történt ez a popdívával, Britney Spearsszel is, akivel másfél éve alkotnak egy párt, sőt a 24 éves Sam már el is jegyezte. Az énekesnő 12 évvel fiatalabb párja kedvéért elkezdett sportolni, és minél előbb szeretné egy kislánnyal is megajándékozni. Bár a szerelmeseknek senki sem jósolt hosszú távra, még mindig együtt vannak, közös jövőt és családot terveznek, Spears pedig kivirult Sam mellett. Ezt teljesen érthető, hiszen ki ne érezné magát jól egy ilyen dögös pasi mellett?

fotó: instagram


Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.