EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Pasipéntek – Megbabonázta Britneyt Sam

Sam Asghari modell és személyi edző tökéletesen izmos testével és zavarba ejtő tekintetével mindenkit levesz a lábáról. Így történt ez a popdívával, Britney Spearsszel is, akivel másfél éve alkotnak egy párt, sőt a 24 éves Sam már el is jegyezte. Az énekesnő 12 évvel fiatalabb párja kedvéért elkezdett sportolni, és minél előbb szeretné egy kislánnyal is megajándékozni. Bár a szerelmeseknek senki sem jósolt hosszú távra, még mindig együtt vannak, közös jövőt és családot terveznek, Spears pedig kivirult Sam mellett. Ezt teljesen érthető, hiszen ki ne érezné magát jól egy ilyen dögös pasi mellett?

fotó: instagram


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.