2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Pasipéntek – Megbabonázta Britneyt Sam

Sam Asghari modell és személyi edző tökéletesen izmos testével és zavarba ejtő tekintetével mindenkit levesz a lábáról. Így történt ez a popdívával, Britney Spearsszel is, akivel másfél éve alkotnak egy párt, sőt a 24 éves Sam már el is jegyezte. Az énekesnő 12 évvel fiatalabb párja kedvéért elkezdett sportolni, és minél előbb szeretné egy kislánnyal is megajándékozni. Bár a szerelmeseknek senki sem jósolt hosszú távra, még mindig együtt vannak, közös jövőt és családot terveznek, Spears pedig kivirult Sam mellett. Ezt teljesen érthető, hiszen ki ne érezné magát jól egy ilyen dögös pasi mellett?

fotó: instagram


Kapcsolódó Cikkek

  • Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.