EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Patkány vetett véget a táncelőadásnak

Egy patkány által okozott rövidzárlat miatt szerda este teljes sötétségbe borult az Adelaide-i Fesztiválközpont, két táncprodukciót, köztük a Csipkerózsika című balett utolsó előadását is félbeszakítva.

A patkány a szakemberek szerint egy 11 ezer voltos nagyfeszültségű vezetéket rágott el, miután bemászott egy trafóházba, így a Csipkerózsikából az utolsó felvonás teljesen elmaradt. A szervezők elnézést kértek a malőrért, és mivel ez volt az utolsó Csipkerózsika-előadás, felajánlották, hogy visszatérítik a jegyek árát, és megajándékozzák a nézőket a produkcióról készülő felvétellel. A vendégek telefonokkal világítva hagyták el a sötét termet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.