2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Pécsi Ildikó: Belebetegedtünk a harcba

Ahogy arról korábban elsőként írtunk, hét év után békét köthet Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színművész azonban komoly feltételekhez köti a megegyezést, míg Pártosék zárt ajtók mögött szerették volna rendezni az ügyet.

Pár napja írtunk arról, hogy Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György levelet kapott Pártos Csilla új szerelmétől, aki egyben az ügyvédje is. A levél pontos tartalma nem ismert, de a leglényegesebb mondanivalója az, hogy Dániel a bírósági tárgyalótermen kívül szeretné rendezni a problémákat. Az ügyvéd kizárólag párja és annak fia érdekeit szem előtt tartva azt tanácsolta Csillának, hogy a bírósági csatározások helyett egyezzen meg volt anyósával és exférjével.


/Fotó: Mészáros Diána

Pécsi Ildikó a Ripostnak beszélt arról, hogy örülne, ha ez tényleg megtörténne.
„Édes jó Lajosom (Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, a színésznő férje – a szerk.) és én is belebetegedtünk a harcba. Maradjunk annyiban, hogy mi örülnénk a legjobban, ha befejezhetnénk ezt az őrületet úgy, hogy nem egy bíró mondja meg, kinek és mit kell tennie. (…) Én nem engedek! A békének komoly feltételei vannak és lesznek is!” – reagált Pécsi.
Mint ismert, a felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután Pécsi Ildikó fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a rózsadombi ingatlanban lakott közös fiukkal együtt. Később Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az ingatlan az ő tulajdonában marad. Idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak el kell költözniük a lakásból. Cikkünk megjelenése után Pártos Csilla közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy bár zárt ajtók mögött szerették volna rendezni az ügyet, most a médián keresztül várják az ügy lezárásával kapcsolatos ajánlatot.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.