2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Pikali Gerda: Gazdagabbak lettünk egy kislánnyal

Pikali Gerda és Rékasi Károly nehézségeik ellenére boldogabbak, mint valaha. Próbálnak minél több időt együtt tölteni és romantikázni, mindemellett alkalmuk van közösen babázni is, hiszen nemrég a kis Liána keresztszülei lettek.

Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelme az utóbbi évek nehézségeit legyőzve még mindig rendületlen. A színész három évvel ezelőtti motorbalesete, a mai napig folyó bírósági tárgyalások és rengeteg színházi munka mellett a pár felettébb boldog és nagyon figyelnek arra, hogy kapcsolatuk ne hűljön ki és ne vesszen ki belőle a romantika sem.


– Elég képlékeny még a nyár, mert Károlynak és nekem is fix forgatásaink vannak a sorozatok miatt, de ha van egy kis időnk, azt próbáljuk kihasználni. Nagyon figyelünk arra, hogy legyenek közös, ellopott romantikus perceink, ilyenkor legtöbbször elmegyünk biciklizni vagy amit épp kitalálunk. A legfontosabb, hogy szánjunk időt a másikra, legyenek közös élmények és sokat beszélgessünk. Szerencsések vagyunk, mert a szakmánk miatt értjük és érezzük egymást és tudjuk, hogy mikor kell a másikat békén hagyni. Károly nagyon figyelmes és mindig tudja, mikor mire van szükségem, igazi társam – mondta Pikali Gerda, aki ha lehet még szorosabbra fűzte kapcsolatát párjával, hiszen nemrég a kis Liána keresztszülei lettek.

– Besenczi Árpád kollégám és barátom harmadik gyermekének, a kis Liánának lettünk a keresztszülei. Mikor már várták a babát, mondta Árpi felesége, Nelli ,hogy gondolkodnak a Gerda néven. Miután pedig megszületett a pici, a Kaló Flórián ebéden találkoztunk velük. Ott annyira beleszerettünk a kislányba, hogy ki se engedtük a kezünkből és utána a házassági évfordulójukon kértek fel minket a keresztszülőségre, amit mi boldogan vállaltunk. Nekem két fiam van, így egy kis hercegnővel teljes lett a kör. Úgy érzem, Károllyal egy kislánnyal is gazdagabbak lettünk. Alig várjuk, hogy kicsit nagyobb legyen és elvihessük programokra, addig is amint tudunk, lemegyünk hozzájuk Keszthelyre. Liána egy hihetetlenül édes és jó kislány, mindig mosolyog. Szeretnénk aktívan részt venni az életében, egy olyan támaszt nyújtani számára, akiket bármikor felhívhat és akik védik, segítik őt – áradozott keresztlányáról a színésznő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!