EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Szombathely

Pingvinek a csúcson!

Két csapatot indított a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub az ausztriai Stegersbachban (Szentelek) megrendezett Nachwuchs Abschlusssturnier 2018 Inline kupán, amelyen a Landes Liga bajnokság eredményhirdetését is megtartották.

Jól szerepeltek a pingvinek Fotó:hungarysport.hu

Az U10-esek annak ellenére, hogy három góllal is vezettek, végül 6-5-re alulmaradtak a bécsújhelyi veszett kutyák (Mad Dogs) ellen. A wolfurtiak elleni mérkőzésen a rendes játékidő nem hozott eredményt (0-0), így büntetőkkel dőlt el a pontok sorsa. Lóci, a szombathelyi kapus kiválóan védett, míg az ellenfél hálóőre nem tudta hárítani Tamás Dominik fantasztikusan helyezett lövését, ezzel 1-0-ra a Pingvinek győztek.


Az U16-os csapat utolsó meccsén az addig szintén veretlen hazaiak, a Stegersbach Tigers gárdája volt az ellenfél. Már 9 másodperccel a játék megkezdése után Zelevics Gergő bebizonyította, hogy nem pénzfeldobással nyerte el a bajnokság gólkirályi címét. Ebben a félidőben Őri Arvid és Zelevics Gergő még két gólt szerzett, majd a második játékrészben kétszer Németh Áron, majd Markó Bálint is betalált, ezzel 1-6 lett a vége. Minden meccset magabiztosan megnyerve lett első a Pingvinek aranycsapata.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.