2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Sopron

Pocket Guide Sopron

A közelmúltban elkészült két, a Magyarország Rád vár! idei nyári kampányához fejlesztett mobiltelefonos alkalmazás a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)  és a Pocket Guide együttműködésében. A Sopronról elérhető audio guide túrához nem is akárkit sikerült megnyerni. A város bemutatásában ugyanis Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál alapítója, több más jelentős hazai fesztivál társszervezője segít, és teszi személyessé a Sopron-élményt.
Ezzel egy innovatív újdonságot tudnak ajánlani a betérő turistáknak, a vendégek ráadásul az MTÜ jóvoltából ingyenesen tölthetik le az alkalmazást okostelefonjukra. Ehhez nem kell más, mint hogy mobiljukkal beolvassák az alkalmazás QR-kódját.

Fotó: Tourinform Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.