EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Pornóüzenetekkel zaklatják Marcellinát

Marcellina nemcsak zenész, hanem immáron divattervező is, hiszen nemrégiben mutatta be első ruhakollekcióját. A 65 éves énekesnő a Lokálnak elárulta: sikerei mellett hódolókban sincs hiány,  rengetegen írnak neki a közösségi oldalán, sőt házassági ajánlatot is kapott már. 

Marcellina
Fotó: Mészáros Diána

– A zene mellett mindig érdekelt a divattervezés. Szegény családból jövök, így gyermekként 14 évesen a legelső szóló fellépésemre kézzel varrtam meg a fellépő ruhám, mert nem volt rá pénz! Kreatívnak kellett lennem és ez a kényszer a ruhatervezés iránti szerelemmé alakult át. Az Ausztriát, Svájcot és Las Vagast megjárt Lena Marcel ruhakollekciómat most június közepén itthon is bemutattuk Sütő Enikő divatiskolájának növendékeivel. A ruhák tervezésénél az volt számomra a legfontosabb, hogy praktikus és könnyen felvehető darabokat készítsek, így a ruhák többfunkciósak. Például egy maxi ruha átalakítható sporttáskává és sállá – osztotta meg velünk örömét Marcellina, aki a férfiak körében is nagy sikernek örvend.


– Mindig is voltak hódolóim, de kétségtelen, hogy A Nagy Duett beli szereplésem óta megnövekedett a számuk. Rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalamra, ahol a férfiak udvarolnak vagy randevút kérnek tőlem. Voltak olyanok is, akiktől konkrét házassági ajánlatot kaptam, megpróbálom finoman kezelni ezeket. Viszont voltak ízléstelen, zaklató jellegű, durva üzenetek is, amikor például valaki egy pornóvideó-oldalt linkelt nekem, azt azonnal letiltottam. Megmondom őszintén, már nem lepődöm meg semmin, hiszen körbeutaztam a világot, és láttam már ennél cifrább dolgokat is. Sokan azt hiszik, hogy a nyilvános közösségi oldalam privát ismerkedés céljából jött létre, pedig ez egyáltalán nem így van, én ott a rajongóimmal szeretném tartani a kapcsolatot, nem a hódolóimmal. Persze a női hiúságomnak jólesnek a szép szavak, de nem hiszek az effajta ismerkedésben – mesélte az énekesnő, aki még mindig bombázó formában van.

– Azért, hogy ilyen formában legyek, mozgással és egészséges étkezéssel teszek, de édesapám jó genetikai adottságainak is köszönhető. Sokan mondják, nem is értik, hogy egy ilyen nő, mint én, miért van évek óta egyedül – amit egyébként én sem értek – mosolyodott el Marcellina.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!