EUR: 332,90 Ft
CHF: 302,74 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Zalaegerszeg

Pörög a Restart!

A bazitai tv-toronyból múlt héten tűzoltók extrém futásával startolt a két hétig tartó Restart Fesztivál. A hétvégén kosárlabdával, futással, rúd-, bicikli- és súlyemelő versenyekkel folytatódott a rendezvény, ahol minden sportág képviselteti magát városunkban. Az élmény a sportolókat újraindítja, motiválja, hogy újabb csúcsokra törjenek, a nem sportolókat pedig mozgással teljes életre csábítja és egészséges táplálkozásra ösztönzi. A Restart lényege nem elsősorban a versenyzés, hanem hogy mindenki megtalálja önmagát, a saját sportját, hogy megmozgassa a testét és új örömöt találjon a sportban. A rendezvény július 14–15-én a sportágak bemutatásával, evezős, kajak-kenu  megmérettetésekkel, vidám, egészséges életformával, természetes közelségben a vízzel, családias hangulatú programokkal, 100 méteres extrém dobfutással és MTB XCO C2 olimpiai kvalifikációs versennyel folytatódik.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.