EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Pro Meritis díjat kapott Róka József

A Hriszto Botev Általános Iskola vezetőjeként végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Pro Meritis díjat vehetett át Róka József az intézmény tanévzáró ünnepélyén.

Róka József a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerzett tanári oklevelet. Első munkahelye a veszprémi Bem József Általános Iskolában volt. Szaktárgyi tudását folyamatos önképzéssel, továbbképzéssel újította meg. Továbbképzéseket, tanácskozásokat szervezett más iskola technikát tanító oktatói számára. A tehetséggondozásra, valamint a fejlesztésre is egyaránt nagy gondot fordított. Számos megyei és országos tanulmányi versenyre készítette fel sikeresen diákjait.


2007 óta a Hriszto Botev Általános Iskola intézményvezetője. Vezetése alatt nyerte el az intézmény a kiváló akkreditált tehetségpont, valamint az ökoiskola címet. Kiváló szervezőképességgel, jó meglátásokkal rendelkezik. Személyiségfejlesztő programok és szabadidős, valamint sporttevékenységek bevezetése fűződik a nevéhez. Vezetői tevékenysége sikerességét megnövekedett tanulói és pedagóguslétszám, kimagasló mérési eredmények, továbbtanulási mutatók bizonyítják.

Keze alatt egy jól működő, innovatív, a nevelés-oktatás iránt elkötelezett nevelőtestület bontakozott ki. Mindig a jobb működést, a minőség fenntartását, a fejlődés lehetőségét tartotta szem előtt, kitűnő menedzseri képességeit az iskola gyarapítására, megújítására, fejlesztésére fordította. Tavaly a Technikatanárok Országos Egyesületétől kitüntető oklevelet vehetett át.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.