EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Veszprém

Pro Meritis díjat kapott Róka József

A Hriszto Botev Általános Iskola vezetőjeként végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Pro Meritis díjat vehetett át Róka József az intézmény tanévzáró ünnepélyén.

Róka József a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerzett tanári oklevelet. Első munkahelye a veszprémi Bem József Általános Iskolában volt. Szaktárgyi tudását folyamatos önképzéssel, továbbképzéssel újította meg. Továbbképzéseket, tanácskozásokat szervezett más iskola technikát tanító oktatói számára. A tehetséggondozásra, valamint a fejlesztésre is egyaránt nagy gondot fordított. Számos megyei és országos tanulmányi versenyre készítette fel sikeresen diákjait.


2007 óta a Hriszto Botev Általános Iskola intézményvezetője. Vezetése alatt nyerte el az intézmény a kiváló akkreditált tehetségpont, valamint az ökoiskola címet. Kiváló szervezőképességgel, jó meglátásokkal rendelkezik. Személyiségfejlesztő programok és szabadidős, valamint sporttevékenységek bevezetése fűződik a nevéhez. Vezetői tevékenysége sikerességét megnövekedett tanulói és pedagóguslétszám, kimagasló mérési eredmények, továbbtanulási mutatók bizonyítják.

Keze alatt egy jól működő, innovatív, a nevelés-oktatás iránt elkötelezett nevelőtestület bontakozott ki. Mindig a jobb működést, a minőség fenntartását, a fejlődés lehetőségét tartotta szem előtt, kitűnő menedzseri képességeit az iskola gyarapítására, megújítására, fejlesztésére fordította. Tavaly a Technikatanárok Országos Egyesületétől kitüntető oklevelet vehetett át.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.