EUR: 328,14 Ft
CHF: 300,88 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Rekordösszeget fizethetnek Lőwért

A Leipziger Volkszeitung című lap szerint a Paris Saint-Germain rekordösszeget is hajlandó lenne kifizetni Lőw Zsoltért az RB Leipzignek.

A lap szerint a német klub 1,5 millió eurót (484 millió forint) kaphat a szakemberért, ami világrekordnak számít, hiszen másodedzőért még soha nem fizettek ki ekkora összeget. A PSG ráadásul azt is eldöntheti, hogy a pénzt átutalja vagy esetleg másként „dolgozza le”, hiszen szóba került, hogy  jövő nyáron a két csapat játszik egy felkészülési mérkőzést. Az RB Leipzig egyébként azt szeretné, hogy azon a meccsen Neymar is pályára lépjen, de ezt nem lehet biztosra ígérni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.