2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Dunaújváros

Repkedtek a pofonok a Dózsa téren

Negyedik alkalommal rendezték meg a Nemzetek Csatája elnevezésű küzdősportgálát a Dózsa mozi előtti téren. A nemzetközi megmérettetésen hét ország versenyzői küzdöttek meg egymással.

Nem szokatlan látvány nyár közepén egy küzdősportring a Dózsa mozi előtti téren: hagyományosan szabad téren rendezik ugyanis a Nemzetek Csatája gálát, amelyen ezúttal a házigazda magyarok mellett Uganda, Románia, Ausztria, Nagy-Britannia, Litvánia és Bosznia-Hercegovina versenyzői mérték össze tudásukat és erejüket. Több szabályrendszerben is megmutathatták felkészültségüket a küzdősportolók, hiszen K-1-es mérkőzéseket éppen úgy rendeztek, mint profi boksz- és bokszmeccseket.


A torna során női versenyzők is mérkőztek

Az esemény egyik csúcspontjának a szervező Team Rozmant képviselő  ugandai Oduch Ronald és a román Radu Mihai Gabriel összecsapása volt, amely a World Kickboxing Federation (WKF) profi címmérkőzés volt. Ezen a meccsen Oduch Ronald diadalmaskodott, aki K-1 szabályrendszerben győzte le ellenfelét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.