EUR: 323,15 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Dunaújváros

Repülőnap az egész családnak

Hatodik alkalommal rendezték meg a Baracs-kisapostagi Családi Repülőnapot. A rendezvény minden generáció számára kínált programokat: a légi bemutatók mellett a földön is számos érdekesség várta a kilátogatókat. 

A Baracs-kisapostagi repülőtér volt a helyszíne a repülőnapnak, amelyen a helikopterek és vadászgépek mellett színpadi műsorok és családi programok kínáltak szórakozást minden korosztálynak. A legnagyobb érdeklődést természetesen ezúttal is a kiállított repülők keltették, amelyek közül mindenféle típusú és „meghajtású” (vitorlázórepülő, vadászgép) légi masinát megcsodálhattak kicsik és nagyok.


Ezúttal nemcsak a lángos, a hot dog és a sütödék árui kerültek terítékre: a régi, antik holmik valóságos bolhapiaca keltett figyelmet; az „átfolyós” kávéfőző mellett többek között egy nagyszüleink által használt rézmozsár is szerepelt a kínálatban. Természetesen a honvédség által kiállított darabok sem kerülték el a gyermekek figyelmét. A fiatalok pedig lehetőséget kaptak, hogy közelebbről is megismerjék a katonai pályát, sőt, akár csatlakozzanak is a hivatásos állományhoz.

A programok késő délutánig tartottak, ezután koncertek szórakoztatták a kilátogatókat: a dunaújvárosi Rockbox mellett a Quimby zenekar fellépése zárta az eseményt.


Kapcsolódó Cikkek