EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Külföld

Óriáskígyó tartja rettegésben Varsót

Hazánkban jókora meglepetést okoztak az országszerte felbukkanó medvék, a lengyelországi Varsóban viszont egy hatméteres tigrispiton tartja rettegésben a helyieket. Egy állatvédő szervezet szerint a tigrispiton megszökhetett valahonnan, és most a Visztula folyó mentén, Varsótól 20 kilométerre rejtőzhet. Az állat több mint öt méter hosszú friss levedlett bőre vezetett nyomra, amelyet megvizsgálva a szakértők arra következtettek, hogy a kígyó éhes és támadhat. A gyerekek és a háziállatok is különös veszélyben vannak, ugyanis a hüllő mozgásban.

/Fotó: animalrescuepoland.wordpress.com

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

  • Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Az anarchista “black blocs” (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő, akik tiltott helyszíneken próbáltak meg gyülekezni.