2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Sport

Rodríguez: Egyre kevésbé beszélek németül

Tartalmas interjút adott a kolumbiai The Suso Show-nak James Rodríguez, aki a saját otthonában látta vendégül a műsor készítőit. A Bayern München támadója meglepően nyíltan és őszintén beszél karrierjéről és rendkívül szépeket mondott a Real Madridban töltött éveiről.

A futballisták is emberek és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az interjú, amit James Rodríguez adott a kolumbiai nagy sikerű The Suso Show című műsornak. A Bayern München játékosa beengedte a nézőket a magánéletébe, bemutatta az otthonát és beszélt pályafutása legemlékezetesebb pillanatairól. Mi több megmutatta az egyéni elismeréseit többek között a 2014-es világbajnokságon szerzett gólkirályi trófeáját, mezgyűjteményét, amelyben az AS Monaco, az Envigado, a Porto, a Bayern München és természetesen a Real Madrid pólói kaptak kiemelt helyet, főleg az a két mez, amelyet a Bajnokok Ligája döntőben viselt.


– A Real Madrid volt az a klub, ahol a legtöbb gólt szereztem. 36 jött össze és 42 gólpassz is. Ezeket a számokat nem könnyű elérni – mondta Rodríguez. Miután bejárták a saját múzeumtermét, átmentek egy kisméretű szobába, ahol egy mozi volt berendezve és a falak tele voltak ragasztva Harry Potter fotókkal.

– Tíz éves korom óta rajongók Harry Potterért és megfogadtam magamnak, hogy ha egyszer megtehetem akkor  egy egész szobát dedikálok neki – vallotta be nevetve.


A riportból az is kiderül, hogy nem igazán van szabadideje, ugyanis folyamatosan edz vagy reklámkötelezettségeivel van elfoglalva. – Nem voltam bevásárolni magamnak hét éve. Jólesik a figyelem középpontjában lenni és érezni a szurkolók törődését, de néha azért jó lenne lelépni a házból nyugodtan a barátnőmmel – mondta.

A műsorvezető Suso rákérdezett arra, hogy milyen érzés volt a lelátóról követni a kolumbiai válogatott Anglia elleni vb-nyolcaddöntőjét, amelyet végül a dél-amerikai csapat tizenegyesekkel elbukott.

– Amikor a válogatott egy ilyen fontos és nehéz mérkőzésen szerepel, akkor nagyon sok minden átszalad az ember agyán. Ami történt megtörtént nagyon nehéz volt számomra ülni és nézni a meccset. Nem tudtam segíteni, de sérült voltam nem játszhattam. Szerintem egyébként a játékvezető sem volt a helyzet magaslatán, de ezt nem lehet kifogás, hiszen büntetőpárbaj döntött a továbbjutásról, ami a szerencséről is szól – vélekedett.

EPA/Lavandeira jr EDITORIAL USE ONLY

 

Arról is beszélt, hogy meggyúlt a baja a német nyelvvel mikor Bajorországba került kölcsönbe, éppen ezért angolul és spanyolul kommunikált a csapattársaival, hiszen hét spanyol ajkú futballista is játszik a Bayernben. Viccesen megjegyezte, hogy minden nap egy kicsivel kevesebbet ért németül.

Az interjú villámkérdésekkel zárult, amelyből megtudhattuk, hogy a legjobb meccse Uruguay ellen volt a brazíliai világbajnokságon, Radamel Falcaócal és Cristiano Ronaldóval szeretett a legjobban együtt játszani és azokra a trófeákra a legbüszkébb, amiket a Real Madriddal nyert, többek között két BL-serleg, spanyol bajnokság és Klubvilágbajnokság.

– Hogy a Bayernben leszek-e jövőre is? Egyelőre ott játszom. Elképesztő szezonom volt és nagyon boldog vagyok ott, érzem, hogy a klub és a szurkolók is nagyon szeretnek – zárta a beszélgetést Rodriguez.

/Fotó:  Profimedia, Abaca

 

Hogy a következő szezont is a bajor együttesben kezdi meg a kolumbiai futballista egyelőre nem tudni, ugyanis a REal Madrid új edzője, Julen Lopetegui közölte a klub vezetőségével, hogy azonnal vissza kell hívni a Bayernben kölcsön szereplő játékost.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.