EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Sport

Román vagy svéd ellenfelet kaphat a MOL Vidi

A kolozsvári CFR vagy a svéd Malmö lesz a MOL Vidi FC ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, amennyiben a fehérvári együttes a második körben búcsúztatja a bolgár Ludogorec gárdáját.

Az UEFA nyoni székházában lebonyolított hétfői sorsoláson kiemeltként szerepelt a fehérvári klub. A selejtező harmadik fordulójának első összecsapását augusztus 7-én vagy 8-án, a visszavágót 14-én rendezik. A magyar csapat a Ludogorec ellen folytatja a szereplést, szerdán 19 órától vendégként lép pályára, a visszavágót pedig a jövő héten rendezik Felcsúton.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.