2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Ronaldo az olasz partoknál hajókázik

Karnyújtásnyi közelségbe került Olaszországhoz Cristiano Ronaldo. Legalábbis az olasz partokhoz, hiszen éppen ott hajókázik a családjával. Még a végén tényleg Torinóban fog kikötni.

Rá is fér a 33 éves portugál futballcsillagra egy kis kikapcsolódás, hiszen nem volt könnyű megemésztenie az Uruguay elleni vereséget és a búcsút a vb-nyolcaddöntőben. Az Instagramra feltöltött képek tanúsága szerint azonban már nem nagyon szomorkodik CR7, inkább barátnőjével, Goergina Rodriguezzel és népes családjával élvezi a gondtalan nyaralást. A hírek szerint ő már meghozta a döntést, és búcsút int a Real Madridnak. A Juventus kész 100 millió eurót (kb. 32 milliárd forint) fizetni érte és évi 30 millió eurós fizetést adni neki. Az egyezség megvalósulása mellett szól, hogy Ronaldo a hét végén elutasított egy kínai csapat által kínált két évre szóló 200 millió eurós ajánlatot, mert 34 éves kora ellenére még a legmagasabb szinten futballozna.


A Juventus-szurkolók már mindenben a portugál ász leigazolását látják, például abban is, ha fekete-fehér ruhában van CR7, és abban, hogy saját fehérneműmárkájának a weboldalán is fekete-fehér csíkos lett a háttér…

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.