EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Sport

Ronaldo az olasz partoknál hajókázik

Karnyújtásnyi közelségbe került Olaszországhoz Cristiano Ronaldo. Legalábbis az olasz partokhoz, hiszen éppen ott hajókázik a családjával. Még a végén tényleg Torinóban fog kikötni.

Rá is fér a 33 éves portugál futballcsillagra egy kis kikapcsolódás, hiszen nem volt könnyű megemésztenie az Uruguay elleni vereséget és a búcsút a vb-nyolcaddöntőben. Az Instagramra feltöltött képek tanúsága szerint azonban már nem nagyon szomorkodik CR7, inkább barátnőjével, Goergina Rodriguezzel és népes családjával élvezi a gondtalan nyaralást. A hírek szerint ő már meghozta a döntést, és búcsút int a Real Madridnak. A Juventus kész 100 millió eurót (kb. 32 milliárd forint) fizetni érte és évi 30 millió eurós fizetést adni neki. Az egyezség megvalósulása mellett szól, hogy Ronaldo a hét végén elutasított egy kínai csapat által kínált két évre szóló 200 millió eurós ajánlatot, mert 34 éves kora ellenére még a legmagasabb szinten futballozna.


A Juventus-szurkolók már mindenben a portugál ász leigazolását látják, például abban is, ha fekete-fehér ruhában van CR7, és abban, hogy saját fehérneműmárkájának a weboldalán is fekete-fehér csíkos lett a háttér…

Kapcsolódó Cikkek