EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Ronaldo érzelmes levélben köszönt el Madridtól

Kedd este hivatalossá vált a hetek óta terjedő hír: a 33 éves Cristiano Ronaldo a Juventusba igazol. A Real Madrid elfogadta a torinói klub által kínált 105 millió eurót (34 milliárd forint), így az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kilenc év után elhagyja a spanyol csapatot, amelyben 451 gólt szerzett. A portugál klasszis érzelmes levélben búcsúzott a királyi gárdától.

EPA/ANDREA DI MARCO

A Real Madridban és ebben a városban eltöltött évek talán életem legjobb és legboldogabb évei voltak. Csakis köszönettel tartozom ennek a klubnak, a szurkolóknak és a városnak. Elképesztően hálás vagyok a kedvességetekért és a támogatásotokért. Azonban úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy új fejezetet nyissak az életemben. (…) A szívem a Real Madridé, ahogy a családomnál is ugyanez a helyzet, mindezért, most jobban, mint eddig valaha, szeretném azt mondani: köszönöm. (…) Annak ellenére, hogy most elhagyom a klubot, és attól függetlenül, hogy hol leszek, örök hűséget érzek ezért a mezért, a címerét és a Santiago Bernabéuért.”


Kapcsolódó Cikkek

  • Hazaigazolt Tajti Mátyás

    Hazaigazolt Tajti Mátyás

    A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

  • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.