EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Rossz hírek érkeztek Demi Lovatoról

Egy héttel túladagolása után rosszabbra fordult Demi Lovato állapota, így továbbra is kórházban kezelik az énekest.

Rosszabbul van Demi Lovato, egy héttel a túladagolása után komplikációk léptek fel, így maradnia kell a kórházban. A 25 éves énekesnőnek magas láza van, és hányingerrel küzd. Közeli hozzátartozói azt szeretnék, hogy a kórház után rögtön elvonóra menjen – írta az Origo.


Mint ismert, múlt hét kedden riasztották a mentőket a hollywoodi otthonába, ugyanis a 25 éves énekesnő túladagolta magát, eszméletét vesztette, és csak másnap tért magához. Még a helyszínen injekcióval beadtak neki Narcant, amit többek közt a heroinnal túladagolt, életveszélyben lévő szerhasználóknak adnak. Most kiderült, hogy romlott az állapota: magas láza van, és folyamatosan hányingerrel küzd.

Korábban azt feltételezték, hogy heroinnal adagolta túl magát, ám ezt azóta igyekeznek cáfolni, és azóta sem lehet tudni, hogy pontosan mit szedhetett be az énekesnő. Az orvosai még nem döntöttek arról, hogy mikor engedik ki a kórházból.


Korábban nyilvánosságra hozták azt a vészhívást, amin Demi Lovato barátnője felhívja a 911-et, miután a sztár elájult. A nő arra kérte a mentőket, hogy minél kevesebb feltűnés és szirénázás nélkül érkezzenek, hogy kerüljék a feltűnést.

Demi egyébként legutóbbi dalában bevallotta, hogy újra függő. A 25 éves énekesnő ugyanis korábban is rengeteg függőséggel küzdött: bulimiával, bipoláris zavarral, valamint alkohol- és drogfüggőséggel.

Miután kijött az elvdonoról, 2011-ben készült vele egy dokumentumfilm, amiben végig arról beszélt, hogy most már tiszta és nem esik vissza. A valóság ezzel szemben az volt, hogy a forgatások alatt is folyamatosan be volt tépve. Folyamatosan kokainozott, saját bevallása szerint félóránként felszívott egy csíkot. Demi azt hitte a 21. születésnapját sem éli meg. Ilyen előzmények után született a már említett “Sober” című számát, amiben bevallja, hogy “nem tiszta”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A gyermek a jövő közösségeinek az alapja

    A gyermek a jövő közösségeinek az alapja

    A gyermek a jövő közösségeinek alapja, a magyar jövőt azok a gyerekek és az ő gyermekeik fogják alakítani akiket ma vállalnak a szüleik – mondta az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Veresegyházán szombaton.