2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Ryanair-botrány! A menyasszonyi ruhát sem vitték el Budapestről

Mint arról a Lokál is beszámolt, rémálommá vált kétszáz magyar turista nyaralása, miután a Liszt a Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Ryanair csomagok nélkül utaztatta ki őket a Kanári-szigetekre. A Blikk információi szerint a gép egyórás késéssel szállt fel, majd a Las Palmas-i repülőtéren közölték az utasokkal, hogy a feladott csomagok Budapesten maradtak.

A portál úgy tudja, a csomagjaik nélkül maradt utasok között van egy házasodni készülő pár is, akikkel 8 éves kisfiuk is elutazott. Ráadásul a csomagok között van a nő menyasszonyi ruhája is. Juhász Ibolya és párja szerdán kötik össze hivatalosan is az életüket, és csak remélni tudják, hogy a társaság betartja az ígéretét, és időben megkapják csomagjaikat – írja a Blikk.


– Próbálunk kikapcsolódni, pihenni, viszont az esküvőnk közeledtével egyre feszültebb vagyok. Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni. A szállodába érkezésünkkor éppen meg tudtunk vacsorázni, majd másnap reggel vásárlással indítottuk a napot. Tisztálkodási szereket, fényvédőket, strandfelszerelést, fürdőruhákat, papucsokat, és még jó pár dolgot be kellett szereznünk. Az ott maradt bőröndben számomra igen fontos, egyben értékes, gyönyörű Swarovski kristállyal díszített menyasszonyi ruha, Galvan gép, búvárszemüvegek, napszemüveg és minőségi sminkek vannak. Csak annyit szeretnék, ha szerdára itt lenne! – írta a lapnak a menyasszony.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek