2018. december 10., hétfő
Judit

Budapest VIII.kerület

Sára Botond: Köszönöm a felhatalmazást

„Vannak megoldandó kérdések” – fogalmazott Sára Botond hivatali esküje letételekor. Józsefváros polgármestere arra tett ígéretet, hogy a korábban alpolgármesterként megkezdett munkát folytatja a kerület jobbítása érdekében.

– Ez a felhatalmazás nemcsak arról szól, hogy folytassuk azt a munkát, amit elkezdtünk – hiszen az, hogy a várost szeretnénk szebbé és élhetőbbé tenni, egyértelmű –, de vannak megoldandó kérdések is, amire választ kell adnunk. Köszönöm a választóknak, hogy bennem látták azt a személyt, aki képes arra, hogy az előttünk álló feladatokat elvégezze – mondta Sára Botond polgármester a józsefvárosi képviselő-testület legutóbbi ülésén, amelyen letette polgármesteri esküjét.


Mint ismeretes, Sára Botond a Fidesz–KDNP jelöltjeként hatalmas fölénnyel – a szavazatok mintegy 63 százalékát megszerezve – nyerte meg a július 8-án tartott időközi polgármester-választást Józsefvárosban. A választásra jogosultak 13 ezer 156 érvényes szavazatot adtak le, amiből Sára Botond, a Fidesz–KDNP jelöltje a voksok mintegy 63 százalékának (8 ezer 269 szavazat) elnyerésével szerzett mandátumot.

Sára Botond
Fotó: Mészáros Diána

A polgármester megköszönte minden józsefvárosinak, aki pártállástól függetlenül részt vett a választáson és leadta szavazatát, valamint külön köszöntet mondott azoknak, akik őt támogatták. Kiemelte azok munkáját is, akik részt vettek a szavazás lebonyolításban, és akik segítették őt a választási kampányban.

Kocsis Máté országgyűlési képviselő gratulált Sára Botond polgármesternek az ünnepélyes hivatali eskütételt követően.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.