EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Budapest XV.kerület

Séták nálunk!

Eddig három alkalommal rendezték meg a Séták nálunk! programsorozatot, amelynek során a kerületben élők saját lakóhelyükön mutathatták meg annak értékeit, mondhatták el a problémáikat azoknak, akik a kerület vezetésében őket képviselik.

A szervezőkhöz további megkeresések, igények érkeztek, így ismét megrendezik a népszerű kerületjáró programot. Ez alkalommal az értékek, fejlesztések bemutatása mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőbeli fejlesztési lehetőségek és a lakosság elvárásainak felmérése. Gondolva az idősebbekre, rövidebb sétákat terveznek, majd egy-egy fontosabb helyszínen ülve folytatják a beszélgetést. Megtudtuk, hogy az időpontokat úgy igyekeznek alakítani, hogy aki dolgozik, az is részt tudjon venni, és elmondhassa, milyennek szeretné a jövőben látni a lakóhelyét, hiszen, ahogy sokan mondják: „Az íróasztal mögül senki se döntsön helyettünk, nélkülünk!”


Ugyanakkor itt is a többség akaratát kell szem előtt tartani, ezért fontos, hogy minél többen részt vegyünk ezeken az alkalmakon és más lakossági fórumokon is. Következő számunkban közreadjuk a találkozási helyeket és időpontokat, de a szervezők plakátokon is tájékoztatják majd a lakosságot, hogy minél többen elmenjenek és elmondják a véleményüket!

Kapcsolódó Cikkek