EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,94 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Budapest XV.kerület

Séták nálunk!

Eddig három alkalommal rendezték meg a Séták nálunk! programsorozatot, amelynek során a kerületben élők saját lakóhelyükön mutathatták meg annak értékeit, mondhatták el a problémáikat azoknak, akik a kerület vezetésében őket képviselik.

A szervezőkhöz további megkeresések, igények érkeztek, így ismét megrendezik a népszerű kerületjáró programot. Ez alkalommal az értékek, fejlesztések bemutatása mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőbeli fejlesztési lehetőségek és a lakosság elvárásainak felmérése. Gondolva az idősebbekre, rövidebb sétákat terveznek, majd egy-egy fontosabb helyszínen ülve folytatják a beszélgetést. Megtudtuk, hogy az időpontokat úgy igyekeznek alakítani, hogy aki dolgozik, az is részt tudjon venni, és elmondhassa, milyennek szeretné a jövőben látni a lakóhelyét, hiszen, ahogy sokan mondják: „Az íróasztal mögül senki se döntsön helyettünk, nélkülünk!”


Ugyanakkor itt is a többség akaratát kell szem előtt tartani, ezért fontos, hogy minél többen részt vegyünk ezeken az alkalmakon és más lakossági fórumokon is. Következő számunkban közreadjuk a találkozási helyeket és időpontokat, de a szervezők plakátokon is tájékoztatják majd a lakosságot, hogy minél többen elmenjenek és elmondják a véleményüket!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.