EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Sport

Sevillában kell helytállnia az Újpestnek

Ma folytatódnak a küzdelmek az Európa-liga selejtezőiben. A Honvéd hazai pályán fogadja a luxemburgi Progrès Niederkorn csapatát, az Újpest pedig a Sevilla otthonában lép pályára.

A Honvédnak az erőviszonyok ismeretében illene búcsúztatnia a miniállamból érkező ellenfelet, azonban Supka Attila csapata aligha számíthat könnyű mérkőzésre. A MOL Vidi FC szintén luxemburgi ellenfél ellen izzadt meg a Bajnokok Ligája selejtezőjében, és a Niederkorn az előző körben a sokkal esélyesebb azeri Gabalát búcsúztatta.


Az Újpest esetében a tisztes helytállás lehet cél a Sevillával szemben. Rossz hír a magyar csapat számára, hogy Steven Nzonzin kívül a spanyol klub a világbajnokságon részt vevő összes futballistája csatlakozott a kerethez, és nincs akadálya annak, hogy kezdőként fusson ki a pályára az Újpest ellen. Vagyis Zsótérék ellen elvileg Éver Banega, Gabriel Mercado, Simon Kjaer és Luis Muriel is ott lehet a pályán.

A Budapest Honvéd–Niederkorn összecsapást a Duna World élőben közvetíti 19 órától, a Sevilla–Újpest meccset pedig 21.45-től.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.