EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Simicska luxusvillát bérelt Szar­dí­nián

Pénzt nem sajnálva, egy méregdrága luxusvillát bérelt ki Si­micska Lajos Szardinián, aki ugyan nem magángéppel utazott, azért a Liszt Ferenc repülőtér VIP-várójában várt, míg feleségével felszállhattak a repülőre.

Forrás: Ripost

A Ripost értesülése szerint Európa milliárdosainak kedvenc luxusnyaralóhelyére, Szardínia szigetére repült ma reggel Ferihegyről Simicska Lajos. Az oligarcha nem aprózza el, hiszen például Ronaldo és Beyoncé is itt tölti a nyarat, hetente lazán alsó hangon akár 1 millió dollárt  (kb. 300 millió forintot) is elverve.


A portál úgy tudja, hogy Porto Cervo a közelebbi cél. A luxushotelek, luxusapartmanok, luxusüzletek, luxuséttermek és luxusjachtok világa ez, a sznobizmus és a rongyrázás fellegvára.

Nem kizárható, hogy Simicska befektetéseket keresve ment Szardíniára, hiszen Costa Smeralda ma elsősorban a katari emír illetve az uralkodói család tulajdona. Külön befektetési alapot tartanak itt fenn milliárdosok számára egy elképesztő luxuspalotában – írja a Ripost.

A lap információi szerint Simicska egy méregdrága magánvillát bérelt ki saját maga és felesége számára, 12 fős személyzettel, beleértve a személyes komornyikot is.

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.