EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Belföld

Simicska luxusvillát bérelt Szar­dí­nián

Pénzt nem sajnálva, egy méregdrága luxusvillát bérelt ki Si­micska Lajos Szardinián, aki ugyan nem magángéppel utazott, azért a Liszt Ferenc repülőtér VIP-várójában várt, míg feleségével felszállhattak a repülőre.

Forrás: Ripost

A Ripost értesülése szerint Európa milliárdosainak kedvenc luxusnyaralóhelyére, Szardínia szigetére repült ma reggel Ferihegyről Simicska Lajos. Az oligarcha nem aprózza el, hiszen például Ronaldo és Beyoncé is itt tölti a nyarat, hetente lazán alsó hangon akár 1 millió dollárt  (kb. 300 millió forintot) is elverve.


A portál úgy tudja, hogy Porto Cervo a közelebbi cél. A luxushotelek, luxusapartmanok, luxusüzletek, luxuséttermek és luxusjachtok világa ez, a sznobizmus és a rongyrázás fellegvára.

Nem kizárható, hogy Simicska befektetéseket keresve ment Szardíniára, hiszen Costa Smeralda ma elsősorban a katari emír illetve az uralkodói család tulajdona. Külön befektetési alapot tartanak itt fenn milliárdosok számára egy elképesztő luxuspalotában – írja a Ripost.

A lap információi szerint Simicska egy méregdrága magánvillát bérelt ki saját maga és felesége számára, 12 fős személyzettel, beleértve a személyes komornyikot is.

Kapcsolódó Cikkek