EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Sopron

SingSingSing Masters

Színvonalas musicalshow várja a közönséget a Fertőrákosi Barlangszínházban július 19. és 22., valamint 26. és 29. között. A SingSingSing Mastersban hazai és nemzetközi sztárok lépnek fel.
A produkció Magyarország legsikeresebb és legtöbbet játszott musicalshow-jának nevezhető, amely a barlangszínházi előadásra európai vendégművészekkel egészül ki. Kétszer bő egy órában a magyar, az európai és a Broadway-musicalirodalom legnagyszerűbb és legsikeresebb számai hangzanak el. A show nagy színpadot igényel, amelyhez a barlangszínháznál ideálisabb helyszín nem is lehetne.
A SingSingSing Masters Musical Show fellépő művészei többek között: Joël Wood (London), Stéphanie Schlesser (Párizs), Yannick Schlesser (Brüsszel), Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Buch Tibor, Fésűs Nelly, Savanyu Gergely, Papp Attila, Kiss Noró, valamint a Jackdaw zenekar és 14 fős tánckar. Rendező-koreográfus: Szakál Attila.

SingSingSing Masters – musicalshow
Fertőrákosi Barlangszínház
Július 19., 20., 21., 22. 20 óra
Július 26., 27., 28., 29. 20 óra

Szuperprodukció lesz, az biztos!


Stéphanie Schlesser neve már ismerősen csenghet a közönségnek más soproni produkciókból
Fotó: Pro Kultúra Sopron

A csinos Fésűs Nelly sem először érkezik a soproni régióba
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Joël Wood Londonból érkezik a fertőrákosi produkció kedvéért
Fotó: Pro Kultúra Sopron / Ledroit Perrin

Vastag Tomi neve több soproni produkcióhoz is köthető
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.