EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Sopron

SingSingSing Masters

Színvonalas musicalshow várja a közönséget a Fertőrákosi Barlangszínházban július 19. és 22., valamint 26. és 29. között. A SingSingSing Mastersban hazai és nemzetközi sztárok lépnek fel.
A produkció Magyarország legsikeresebb és legtöbbet játszott musicalshow-jának nevezhető, amely a barlangszínházi előadásra európai vendégművészekkel egészül ki. Kétszer bő egy órában a magyar, az európai és a Broadway-musicalirodalom legnagyszerűbb és legsikeresebb számai hangzanak el. A show nagy színpadot igényel, amelyhez a barlangszínháznál ideálisabb helyszín nem is lehetne.
A SingSingSing Masters Musical Show fellépő művészei többek között: Joël Wood (London), Stéphanie Schlesser (Párizs), Yannick Schlesser (Brüsszel), Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Buch Tibor, Fésűs Nelly, Savanyu Gergely, Papp Attila, Kiss Noró, valamint a Jackdaw zenekar és 14 fős tánckar. Rendező-koreográfus: Szakál Attila.

SingSingSing Masters – musicalshow
Fertőrákosi Barlangszínház
Július 19., 20., 21., 22. 20 óra
Július 26., 27., 28., 29. 20 óra

Szuperprodukció lesz, az biztos!


Stéphanie Schlesser neve már ismerősen csenghet a közönségnek más soproni produkciókból
Fotó: Pro Kultúra Sopron

A csinos Fésűs Nelly sem először érkezik a soproni régióba
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Joël Wood Londonból érkezik a fertőrákosi produkció kedvéért
Fotó: Pro Kultúra Sopron / Ledroit Perrin

Vastag Tomi neve több soproni produkcióhoz is köthető
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.