EUR: 326,49 Ft
CHF: 280,37 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Belföld

Feldarabolt holttesteket találtak Pilisszentivánon

Két holttestet találtak a Pest megyei Pilisszentivánon – értesült a Blikk. A lap szerint bűncselekmény áldozatai lettek.

A 24.hu szerint két ember maradványai kerültek elő. A helyiek a portálnak azt mondták, hogy egy házaspár testrészeit találhatták meg egy kirándulóhely közelében.


– Már tegnap késő este kint voltak az erdőnél helyszínelni a rendőrök, de itt vannak ma is. A környékbeliek azt beszélik, hogy a nő és a férfi egy tartozás miatt került konfliktusba valakivel vagy valakikkel, azért bántak el velük ilyen csúnyán – mondta egy helybeli. Az ATV úgy tudja: két vagy három ember feldarabolt maradványaira bukkantak.

Az ORFK Sajtóosztályának tájékoztatása szerint “a rendőrség munkatársai egy folyamatban lévő büntetőeljárásban hajtottak végre eljárási cselekményt”. Hozzátették: “az eljárás jelenlegi szakaszában a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené a büntetőeljárás eredményességét”.

Kapcsolódó Cikkek

  • A kormány folytatja az oktatási reformokat

    A kormány folytatja az oktatási reformokat

    “Csökkentjük a tanulók, a pedagógusok terheit, megvalósul az intézmények nagyobb szabadsága, és szeretném, ha részesei lennének annak a párbeszédnek, amellyel jobb, versenyképesebb oktatást tudunk biztosítani” – mondta a Magyar Időknek adott interjúban Bódis József oktatási államtitkár, aki arra is kitért, hogy a kormány ebben a ciklusban is folytatja a megkezdett reformokat az oktatás átalakítása terén.