EUR: 324,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Feldarabolt holttesteket találtak Pilisszentivánon

Két holttestet találtak a Pest megyei Pilisszentivánon – értesült a Blikk. A lap szerint bűncselekmény áldozatai lettek.

A 24.hu szerint két ember maradványai kerültek elő. A helyiek a portálnak azt mondták, hogy egy házaspár testrészeit találhatták meg egy kirándulóhely közelében.


– Már tegnap késő este kint voltak az erdőnél helyszínelni a rendőrök, de itt vannak ma is. A környékbeliek azt beszélik, hogy a nő és a férfi egy tartozás miatt került konfliktusba valakivel vagy valakikkel, azért bántak el velük ilyen csúnyán – mondta egy helybeli. Az ATV úgy tudja: két vagy három ember feldarabolt maradványaira bukkantak.

Az ORFK Sajtóosztályának tájékoztatása szerint “a rendőrség munkatársai egy folyamatban lévő büntetőeljárásban hajtottak végre eljárási cselekményt”. Hozzátették: “az eljárás jelenlegi szakaszában a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené a büntetőeljárás eredményességét”.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    Októberben indul az újabb nemzeti konzultáció – közölte Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

  • Az igazi csata most kezdődik

    Az igazi csata most kezdődik

    Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az uniós állam- és kormányfők salzburgi informális csúcstalálkozóján az országok többsége elutasította az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynöksége szerepének növeléséről szóló új javaslatot, amely a határőrizet részleges jogát venné el.