EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Sopron

Sokoldalú erőcsatár Sopronban

Fiatal, tehetséges, de már nemzetközi tapasztalattal bíró erőcsatárt szerződtetett a Sopron Basket női kosárlabda-együttese a 2018/2019-es szezonra a rendkívül sokoldalú Amanda Zahui személyében. A még csak 24 éves, 196 centiméter magas svéd játékos már letette névjegyét az Euroligában.
A soproni klubvezetés egészen fiatal kora óta követi a kosárlabdázó pályafutását, többször felvette már vele a kapcsolatot, de csak most érkezett el az idő, hogy le is tudják igazolni.
Szerződtetése kapcsán a soproni csapat azt közölte, hogy nem vásároltak „zsákbamacskát”, hiszen Roberto Iniguez korábban egy évig edzette a tehetséges játékost Orenburgban. Amanda várhatóan szeptember 1-jén csatlakozik a csapathoz.
További hír a klub háza tájáról, hogy a fizioterapeuta posztot is betöltötték. A spanyol Guillem Ruiz Valenciából érkezik a leghűségesebb városba.

Sokoldalú játékossal erősített a Sopron Basket
Fotó: Tóth Zsombor


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.