EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Soros lobbigépezete így működik az Európai Parlamentben – Videó!

Érdekes videót osztott meg Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő a Facebook-oldalán. Ebből kiderül, hogy bizony a Soros-birodalom és az Európai Unió együttműködése továbbra is rendkívül intenzív, és betekintést kaphatunk abba is, hogy hogyan veri keresztül az spekulánshoz tartozó kör az akaratát az Európai Unión, és dolgozik továbbra is Európa iszlamizációján – írja az Origo.

Ami látszik a felvételből, hogy hiába a soha nem látott mértékű migrációs válság, a számtalan szélsőséges iszlamista terrortámadás, az Európai Parlament FEMM, azaz Női Jogi szakbizottságának 2018 júliusában sincs jobb dolga, mint azon lamentálni, hogy hogyan sérülnek a muszlim nők jogai az Európai Unió országaiban. Az előadáson pedig ki más az, aki a szakértelmét megosztja a témában – de valójában erős lobbitevékenységet folytat –, mint Soros György szervezetének, az Open Societynek a képviselője.


A sorosista előadó az EP szakbizottság meghívására érkezett Brüsszelbe, hogy előadja álláspontját, a szegény kirekesztett muszlim nőkről és mindarról a diszkriminációról, amit kontinensünkön át kell élniük. Még véletlenül sem muszlimok által bántalmazott, megerőszakolt és megölt európai keresztény nők tömegéről beszélnek az EP illetékes szervezetében – fogalmaz a lap.

A Jobbik korábbi EP képviselője a videóhoz fűzött bejegyzésében kifejti, hogy:


“Nap mint nap tapasztalom, hogy milyen aljas és gyalázatos trükkökkel, cselekkel próbálják a Soros György-féle intézmények ráerőltetni a bevándorlással, Európa iszlamizációjával kapcsolatos elképzeléseiket (azaz röviden: a Soros-tervet) Európa lakosságára.”

A magyar EP-képviselő hozzáteszi, hogy az esemény szervezésében központi szerepet játszott Malin Björk, akiről Morvai azt írja:

„nagy érdemeket szerzett” Magyarországnak a 7-es cikkely szerinti elmarasztalása kapcsán. Láthatjuk, hogy ő például központi szerepet tölt be a Soros-terv végrehajtásában, és az azt ellenző országok, így Magyarország felelősségre vonásában, megbüntetésében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.