EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Soros lobbigépezete így működik az Európai Parlamentben – Videó!

Érdekes videót osztott meg Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő a Facebook-oldalán. Ebből kiderül, hogy bizony a Soros-birodalom és az Európai Unió együttműködése továbbra is rendkívül intenzív, és betekintést kaphatunk abba is, hogy hogyan veri keresztül az spekulánshoz tartozó kör az akaratát az Európai Unión, és dolgozik továbbra is Európa iszlamizációján – írja az Origo.

Ami látszik a felvételből, hogy hiába a soha nem látott mértékű migrációs válság, a számtalan szélsőséges iszlamista terrortámadás, az Európai Parlament FEMM, azaz Női Jogi szakbizottságának 2018 júliusában sincs jobb dolga, mint azon lamentálni, hogy hogyan sérülnek a muszlim nők jogai az Európai Unió országaiban. Az előadáson pedig ki más az, aki a szakértelmét megosztja a témában – de valójában erős lobbitevékenységet folytat –, mint Soros György szervezetének, az Open Societynek a képviselője.


A sorosista előadó az EP szakbizottság meghívására érkezett Brüsszelbe, hogy előadja álláspontját, a szegény kirekesztett muszlim nőkről és mindarról a diszkriminációról, amit kontinensünkön át kell élniük. Még véletlenül sem muszlimok által bántalmazott, megerőszakolt és megölt európai keresztény nők tömegéről beszélnek az EP illetékes szervezetében – fogalmaz a lap.

A Jobbik korábbi EP képviselője a videóhoz fűzött bejegyzésében kifejti, hogy:


“Nap mint nap tapasztalom, hogy milyen aljas és gyalázatos trükkökkel, cselekkel próbálják a Soros György-féle intézmények ráerőltetni a bevándorlással, Európa iszlamizációjával kapcsolatos elképzeléseiket (azaz röviden: a Soros-tervet) Európa lakosságára.”

A magyar EP-képviselő hozzáteszi, hogy az esemény szervezésében központi szerepet játszott Malin Björk, akiről Morvai azt írja:

„nagy érdemeket szerzett” Magyarországnak a 7-es cikkely szerinti elmarasztalása kapcsán. Láthatjuk, hogy ő például központi szerepet tölt be a Soros-terv végrehajtásában, és az azt ellenző országok, így Magyarország felelősségre vonásában, megbüntetésében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.