EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

Sorosék lebuktak, most védekeznek

Mindent megtesznek azért a Soros-hálózatok, hogy elkövetők helyett, áldozatként tüntessék fel magukat. Miközben állítólagos izraeli titkosszolgálati megfigyelésük miatt panaszkodnak, éppen csak a lényeget próbálják elfedni. Azt, hogy csúnyán lebuktak. Amint ugyanis arra idén márciusban a Sorosleaksből fény derült, a hálózat emberei a legkülönbözőbb piszkos módszerekkel dolgoznak a nemzetállami, így a magyar érdekek ellen. Az Origo összeszedte, hogy eddig mit lehetett megtudni a magyar származású amerikai milliárdos hálózatának machinációiról.

Bár a magyar balliberális média egyik legfontosabb mantrája a forrásvédelem elve, most hangosan siránkoznak azon, hogyan lett nyilvános a Sorosleaks, a milliárdos hálózatának botrányos tevékenysége – írja a portál. Közben persze gondosan próbálják eltakarni a lényeget: azt, hogy mi minden derült ki a hálózat működéséről. Zsarolás, törvénytelen adatgyűjtés, Soros kétezer fős Orbán-ellenes hadserege, egy komplett ország megszállása, az üzleti érdekek érvényesítése – sorolja az Origo.


A cikkben öt pontban mutatják be, amit a Sorosleaksről eddig tudni lehet.

Az első pontban azt fejtik ki, hogy Soros berlini embere magyar munkahelyekkel zsarolná a kormányt.


2018 március közepén a Jerusalem Post írása nyomán arról számolt be az Origo, hogyan lobbizik saját hazája ellen Soros Berlinben állomásozó embere, Dénes Balázs. A milliárdos európai „szabadságjogi” lobbiszervezetének vezetője egy hangfelvétel tanúsága szerint arról vallott, hogy német hátterű magyarországi cégeken keresztül gyakorolna nyomást a magyar kormányra – emlékeztet a portál.

Másodikként következik a felsorolásban, hogy a Migration Aid illegális adatbázist épít.

Néhány nappal az Origo írását követően a Magyar Időkben Bayer Zsolt már a bevándorláspárti Migration Aid vezetőjének botrányos lelepleződéséről írt. Siewert András elkotyogta: a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá természetesen titokban. „A mi adatbázisunk is, amit a tranziton csináltunk, sem volt legális ilyen szempontból” – idézi az Origo Siewert szavait.

A portál teljes cikkéből kiderül az is, hogy Soros volt pénzügyi bizalmasa szerint kétezren dolgoznak Orbán ellen. Miközben Soros emberei az ukrán elnök megbuktatásában is részt vettek – ismerteti az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.