EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Struccokat etet reggelente Magyarország Szépe

Szarvas Andrea nyerte a Miss World Hungary címet, így ő képviselheti hazánkat a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. A húsz éves lány nagyon meglepődött az eredményen, az élőműsort követően pedig könnyeivel küszködve mesélt a Lokálnak arról, hogy új fejezet kezdődik az életében.

–Azt hiszem kell még egy kis idő, hogy felfogjam mi is történt tegnap este. Ez volt az álmom, de nem tagadom, hogy sokszor elbizonytalanodtam, a felkészítő táborban is voltak nehéz pillanataim, de végül minden akadályt sikerrel vettem. Aki ismer tudja, hogy alapvetően egy nagyon szerény és segítőkész lány vagyok, de a céljaimért mindig nagyon magabiztosan és keményen küzdök– kezdte lapunknak Andi, aki nemcsak a 15 főből álló zsűrit, hanem a közönséget is lenyűgözte, így a szépség a korona mellett a közönség-és a legszebb mosolyt díját is elnyerte.


–Óriási megtiszteltetés viselni a koronát, de a közönség mérhetetlen szeretete esik a legjobban. Én egy pici városból, Vésztőről származom, ahol mindenki ismer mindenkit, és nagyon sokat köszönhetek nekik. Szeretem a kisvárosi életet, a családom struccokat tart, a farm körüli teendőkből pedig örömmel veszem a részem. Ez azt jelenti, hogy szinte minden reggel az első feladatom megetetni a struccokat – mondta a lány nevetve, majd hozzátette: ennek ellenére mindig is szerettem volna onnan kitörni, és nagyvárosba költözni. Ez a vágyam most teljesülni fog, hisz a párommal még a nyáron feljövünk Budapestre, hogy itt kezdjünk új életet – mesélte a győztes, aki nagyon meghatódott, amikor a tavalyi nyertes, Koroknyai Virág egy év után átadta neki a koronát. Virág szerint Andi megérdemelten győzött.

–Andival az elmúlt hetekben nagyon jóba lettünk, most már utólag bevallhatom, hogy szurkoltam is, hogy ő kapja meg a koronát. Egy csupa szív lány, aki méltón képviseli majd hazánkat a világversenyen. Csodálatos év áll mögöttem, tele könnyekkel, kihívásokkal és természetesen sok-sok örömmel. Andi most még az út elején jár, és szívből kívánom, hogy hozza ki magából a legtöbbet, mert megérdemli a dicsőséget.


Andi mellett koronával gazdagodott Galambos Patrícia, mint első, valamit Józsa Eszter, mint második udvarhölgy. Patrícia lapunknak elárulta, hogy nem először próbálkozott a versennyel.

–Tavaly is jelentkeztem a Magyarország Szépére, de akkor nem sikerült eljutnom az élőshowig. Idén azonban éreztem, hogy testileg-lelkileg felkészültem a versenyre, és ennek meg is lett az eredménye. A győzelem azonban csak egy új kaland kezdete, hisz az évben még rengeteg feladat vár rám, de már minden percét alig várom. Előtte viszont szeretnék pihenni egyet, mert az elmúlt hetek nagyon kimerítettek – nyilatkozta lapunknak az első udvarhölgy, aki szinte az egyetlen szőke hajú versenyző volt a mezőnyben. Vele ellentétben a második udvarhölgy, Józsa Eszter a barnák táborát erősítette. A 21 éves lány édesanyjának nem árulta el, hogy jelentkezett, így ő az élőműsorban értesült a történtekről. Eszter legnagyobb támogatója mindig is a dédnagymamája volt, aki kisunokáját sokszor biztatta, hogy jelentkezzen a versenyre.

–Gyerekként minden évben családi program volt, hogy együtt néztük a Miss World Hungary döntőjét a tévében, és a dédim mindig mondta, hogyha majd nagy leszek, akkor mindenképp jelentkezzek. Sajnos két éve elhunyt, így ezt a csodás pillanatot már nem élhette meg, de odafent biztos nagyon büszke rám – árulta el Eszter, aki szülei nélkül, egyedül él Budapesten és modellként dolgozik.

Kapcsolódó Cikkek