2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Debrecen

Svájci csatár a Lokiban

Svájcban született, albán származású támadóval erősített a DVSC: a 191 centiméter magas Albion Avdijaj 24 éves, legutóbb a Grasshoppers csapatában futballozott, ott is nevelkedett, ám juniorként játszott a Hoffenheimben is. Később a német Wolfsburg II és a liechtensteini FC Vaduz labdarúgója is volt. Egy évre kölcsönbe érkezik Debrecenbe a támadó.

Többszörös svájci utánpótlás-válogatottról van szó, aki tagja volt a felnőtt albán nemzeti csapatnak is. A támadó egy évre kölcsönbe érkezik a DVSC-hez, és a szerződés lejárta után a klubnak opciós joga lesz a labdarúgó játékjogának megvásárlására – adta közre a debreceni csapat hivatalos honlapja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.