EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Nagykanizsa

Szakmák dicsérete

Immáron negyedik alkalommal szervezte meg a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kisinas Táborát Nagykanizsán. A fiatalok a helyi szakképzési centrum három intézményével, azok kínálatával ismerkedtek meg, de nem csak elméletben: a tanműhelyekben és -konyhákban tett látogatásuk során mindent ki is próbálhattak. 

A Thúry iskolában például sütöttek és főztek, sőt az elkészült ételeket fel is szolgálták – egyelőre csak egymásnak, de ki tudja, lehet, hogy itt születtek a jövő híres vendéglátósai…

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.