EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Szardíniai luxusnyaralóban pihen Simicska

Ferihegyen felült a repülőre, majd Szardínia szigetére megérkezve egy méregdrága luxusvillába költözött be feleségével Simicska Lajos, hogy kipihenje fáradalmait. Nyaralása alatt 12 fős személyzet lesi minden kívánságát, köztük egy komornyik is.

Nyaralni indult a Jobbikot felvásárló milliárdos, Simicska Lajos. Persze nem egy hétköznapi vakációt álmodott meg a dúsgazdag oligarcha.


Forrás: Ripost

Simicska még itthonról kibérelte Szardína szigetének egyik legdrágább villáját, a Liszt Ferenc Repülőtéren megrendelte magának a VIP-várót, majd elrepült Európa milliárdosainak kedvenc luxusnyaralóhelyére – írta meg a Ripost.

Az oligarcha nem aprózza el, hiszen például Ronaldo és Beyoncé is itt tölti a nyarat, hetente lazán alsó hangon akár 1 millió dollárt (kb. 280 millió forintot) is elverve.


A lap szerint sajátos üzenete van annak is, hogy Simicska a repülőn közvetlenül a vészkijárat melletti ülést kérte magának, pluszpénzt is kifizetve ragaszkodott ehhez a helyhez. A Ripost úgy tudja, hogy a rongyrázás fellegvára, Porto Cervo a közelebbi cél. A luxushotelek, luxusapartmanok, luxusüzletek, luxuséttermek és luxusjachtok világa ez. Smaragdpart, azaz Costa Smeralda központja a 200 lelkes luxusfalu, Porto Cervo, amelyet Karim Aga kán, egy szekta vezetője alapított  még 1962-ben a világ leggazdagabb emberei számára.

Nem kizárható, hogy Simicska befektetéseket keresve ment Szardíniára, hiszen Costa Smeralda ma elsősorban a katari emír, illetve az uralkodói család tulajdona. Külön befektetési alapot tartanak itt fenn milliárdosok számára egy elképesztő luxuspalotában.

Az éttermek hangulatos  egyvelege várja az idelátogatókat, a teraszokról kávénkat szürcsölve a százmilliókat érő hófehér jachtokra meredhetünk és szórhatjuk a pénzt. A Ripost értesülései szerint Simicska egy méregdrága magánvillát bérelt itt ki maga és felesége számára, 12 fős személyzettel, beleértve a személyes komornyikot is.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.