EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Budapest XVI.kerület

Szatmáry Kristóf gólokkal és gólpasszokkal segítette a magyar csapatot

Az elmúlt hetekben a világ jó része futball-lázban égett, mi magyarok is, még ha nemzeti válogatottunk nem képviselhette hazánkat az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. De azért mégsem maradtunk magyar siker nélkül, jóllehet kevesebb hírverés volt körülötte. A visegrádi országok parlamenti elnökeinek találkozójához kapcsolódva június végén rendezte meg az Országgyűlés a V4-ek parlamenti válogatottjainak labdarúgótornáját, ahol a cseh, a szlovák, a lengyel és a magyar csapatok küzdöttek meg egymással. A tornát végül a mieink nyerték meg, amihez gólokkal és gólpasszokkal Kertváros és Zugló-Alsórákos országgyűlési képviselője, Szatmáry Kristóf – aki egyébként állandó tagja a parlament válogatottjának – is hozzájárult. A jó hangulatú sportesemény is mutatja, hogy a visegrádi országok közötti együttműködés nem csak a tárgyalóasztalok mellett működik jól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.