EUR: 323,44 Ft
CHF: 285,05 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Szél Bernadett elvonul gondolkozni

Három évre minden párttisztségtől eltiltotta az LMP etikai bizottsága Szél Bernadettet, a párt társelnökét – írja a 24.hu.

A portál szerint Ungár Péter országgyűlési képviselő is hároméves eltiltást kapott, ennyi ideig kongresszusi küldöttek sem lehetnek. A büntetést azzal érdemelték ki, hogy az április 8-i választás előtt – a grémium szerint a kongresszus és a politikai tanács döntésével szembemenve – tárgyaltak a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezték az ellenzéki koordinációt. Szél az azonnali.hu-nak eljutottat közleményében azt írta, hogy visszavonul gondolkozni. „Már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.