EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Szél Bernadett elvonul gondolkozni

Három évre minden párttisztségtől eltiltotta az LMP etikai bizottsága Szél Bernadettet, a párt társelnökét – írja a 24.hu.

A portál szerint Ungár Péter országgyűlési képviselő is hároméves eltiltást kapott, ennyi ideig kongresszusi küldöttek sem lehetnek. A büntetést azzal érdemelték ki, hogy az április 8-i választás előtt – a grémium szerint a kongresszus és a politikai tanács döntésével szembemenve – tárgyaltak a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezték az ellenzéki koordinációt. Szél az azonnali.hu-nak eljutottat közleményében azt írta, hogy visszavonul gondolkozni. „Már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.