EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Sport

Szencsaj meglátogatta a Fradi Múzeumot

Meglátogatta a Fradi Múzeumot és a Groupama Arénát kedden Szencsaj (Saenchai), a több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett thaibox-harcos.

Czinke Gábor, a Thai Box Akadémia vezetőedzője elmondta, hogy Szencsaj szereti a labdarúgást, ezért hozták a különleges létesítménybe.


A hihetetlen gyors lábmunkájáról, lábsöpréseiről és egyenes rúgásairól híres versenyző a Fradi Múzeum előterében megtekintette a Groupama Aréna makettjét, majd Vincze József múzeumvezető-helyettes vezetésével az 1899. május 3-án alapított klub történetét a kezdetektől napjainkig bemutató kiállítással ismerkedett.

Mátyus János korábbi válogatott labdarúgóval a pályát is megnézte, leült a kispadra, majd néhány futó, illetve thaibox-mozdulatot végzett a gyepen. Az MTI kérdésére elmondta, hogy a közelmúltban véget ért oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a brazilok voltak a kedvencei, egyébként pedig a Real Madridot szereti.

Az esemény végén dedikált egy thaibox-kesztyűt, amelyet a Thai Box Akadémiával és a Yokkao Hungary-vel közösen jótékony célokra szeretne felajánlani.

Kapcsolódó Cikkek