EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízi mentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik-világbajnok szingliként éli mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani, megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

Szentgyörgyi Rómeó, Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás (Fotó: Máté Krisztián)

– A mozgás az életem, és szeretem magam kipróbálni minél több sportágban, rengeteg adrenalint ad. Különösen a vízi sportokat kedvelem. A rendszeres úszás mellett búvárkodom, tanultam műugrást, van hajóra jogosítványom és pár éve letettem a vizsgát vízi életmentésből. A Balatonon szinte minden hétvégén ott vagyok különböző rendezvényeken mint vízi életmentő. Készülünk a Balaton-átúszásra és a Kékszalagra is. Hétköznap pedig egy pályázat keretében iskolákban tartok előadásokat hátrányos helyzetű diákoknak – mesélt lelkesen munkájáról Rómeó, aki mindezek mellett személyi edzőként is segít az embereknek alakjuk formálásban. Rómeó életéből már csak egy társ és a család hiányzik.


– Ideje lenne már családot alapítanom, hiszen benne vagyok a korban, és rajongok a gyerekekért. Két éve volt utoljára komoly kapcsolatom, és most már nagyon várom, hogy rám találjon a szerelem. Olyan társat szeretnék, aki mind belsőre, mind külsőre az ideálom. Bevallom, nekem igenis fontos a sportos, jó alak és az, hogy igényes legyen magára. Hiszen én is ilyen vagyok, és jó, ha közösek az elvárásaink és az érdeklődési körünk. Belsőre pedig a közös hullámhossz és a humor az, ami nálam igazán számít. Mivel személyi edzőként dolgozom, adott, hogy sportos, csinos hölgyekkel találkozom, de azt vettem észre rajtuk, hogy félnek tőlem, mert annyi nő vesz körül. Pedig erre semmi okuk – tette hozzá a 43 éves aerobik-világbajnok.

Letette a vizsgát vízi életmentésből

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.