2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Szépségversenyre készül Pintér Tibor fia

Pintér Tibor 12 éves fia, Máté különös ötlettel állt elő a napokban: úgy döntött, hogy elindul egy gyerekszépségversenyen. A színész először kétkedve fogadta fia döntését, ám hosszas töprengés után úgy döntött, hogy mindenben támogatja, így a kis Máténak már saját mentora is van.

– Fogalmam sincs, hogy Máté honnan szedte az ötletet, de az biztos, hogy nagyon meglepett vele. Elsőre nem igazán tetszett a dolog, ám nem akarok a boldogsága útjába állni, így végül egy hosszas beszélgetés után zöld utat adtam neki – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki ezt követően jobbnak látta a fiát profi szakemberre bízni, aki megfelelően felkészíti a versenyre.


– Szick Petra egykori szépségkirálynővel régóta jó barátságot ápolunk, így ő lesz az, aki majd jó tanácsokkal látja el Mátét. A fiamat egyébként is nagyon érdekli a trendi öltözködés, a divatos frizura, ami részben miattam van, hiszen látja, hogy az édesapja is ad magára, 44 évesen sem hanyagolja el a külsejét. Ugyanakkor igyekszem Mátét megtanítani arra, hogy a külcsín nem minden, s a valódi értékek bennünk lakoznak – árulta el Tibor.

(Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti hét év után a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában tért vissza a képernyőre. A 25 éves versenyző az évek alatt sikeres vlogger és édesanya lett, bár utóbbira nem voltak párjával felkészülve.

  • Irány a színház!

    Irány a színház!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.