2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Szépségversenyre készül Pintér Tibor fia

Pintér Tibor 12 éves fia, Máté különös ötlettel állt elő a napokban: úgy döntött, hogy elindul egy gyerekszépségversenyen. A színész először kétkedve fogadta fia döntését, ám hosszas töprengés után úgy döntött, hogy mindenben támogatja, így a kis Máténak már saját mentora is van.

– Fogalmam sincs, hogy Máté honnan szedte az ötletet, de az biztos, hogy nagyon meglepett vele. Elsőre nem igazán tetszett a dolog, ám nem akarok a boldogsága útjába állni, így végül egy hosszas beszélgetés után zöld utat adtam neki – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki ezt követően jobbnak látta a fiát profi szakemberre bízni, aki megfelelően felkészíti a versenyre.


– Szick Petra egykori szépségkirálynővel régóta jó barátságot ápolunk, így ő lesz az, aki majd jó tanácsokkal látja el Mátét. A fiamat egyébként is nagyon érdekli a trendi öltözködés, a divatos frizura, ami részben miattam van, hiszen látja, hogy az édesapja is ad magára, 44 évesen sem hanyagolja el a külsejét. Ugyanakkor igyekszem Mátét megtanítani arra, hogy a külcsín nem minden, s a valódi értékek bennünk lakoznak – árulta el Tibor.

(Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.