EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Szépségversenyre készül Pintér Tibor fia

Pintér Tibor 12 éves fia, Máté különös ötlettel állt elő a napokban: úgy döntött, hogy elindul egy gyerekszépségversenyen. A színész először kétkedve fogadta fia döntését, ám hosszas töprengés után úgy döntött, hogy mindenben támogatja, így a kis Máténak már saját mentora is van.

– Fogalmam sincs, hogy Máté honnan szedte az ötletet, de az biztos, hogy nagyon meglepett vele. Elsőre nem igazán tetszett a dolog, ám nem akarok a boldogsága útjába állni, így végül egy hosszas beszélgetés után zöld utat adtam neki – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki ezt követően jobbnak látta a fiát profi szakemberre bízni, aki megfelelően felkészíti a versenyre.


– Szick Petra egykori szépségkirálynővel régóta jó barátságot ápolunk, így ő lesz az, aki majd jó tanácsokkal látja el Mátét. A fiamat egyébként is nagyon érdekli a trendi öltözködés, a divatos frizura, ami részben miattam van, hiszen látja, hogy az édesapja is ad magára, 44 évesen sem hanyagolja el a külsejét. Ugyanakkor igyekszem Mátét megtanítani arra, hogy a külcsín nem minden, s a valódi értékek bennünk lakoznak – árulta el Tibor.

(Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.