EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Szolnok

Szeretem Szolnokot!

Hatodjára írja ki a szolnoki önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot, amelynek célja, hogy erősítse az itt élők és a turisták városhoz való kötődését.

A pályázatra két kategóriában lehet nevezni, az egyik a „fotó/videó”, a másik pedig az „egyéb” – a lényeg, hogy olyan pillanatokat örökítsen meg a nevező, amely bemutatja Szolnok természeti és épített értékeit, rendezvényeit, illetve bármely városhoz kapcsolódó pozitív élményt. Az anyagokat augusztus 17-én 12 óráig kell beküldeni, majd ezeket egy háromtagú szakmai zsűri értékeli, emellett pedig a Szeretem Szolnokot Facebook-oldalán egy közönségszavazás is lesz augusztus 24. és 28. között.


A zsűri által 3-3 legjobbnak ítélt alkotás és a Facebookon a legtöbb szavazatot kapott mű alkotója értékes díjat zsebelhet be. A fődíj egy százezer forintos vásárlási utalvány. A nevezés ingyenes és életkortól, lakóhelytől független.

Pályázni bármilyen, Szolnokhoz kapcsolódó vizuális anyaggal lehet

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.