EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Tatabánya

Színes táborkínálattal vár az Agora

Idén is számtalan lehetőséggel várja a gyermekeket a nyári szünetben a Vértes Agorája. Júliusban és augusztusban közel tíz nyári tábor közül választhatnak az érdeklődő fiatalok és szüleik.

Az Apró Art táborban izgalmas és változatos művészeti programok várják a gyerekeket. Megismerkedhetnek különböző művészeti technikákkal, eszközökkel, önálló alkotásokat hoznak létre, amiket a tábor végén hazavihetnek. A XXIV. Tatabányai Sakktáborban az elméleti és gyakorlati oktatás mellett több kiegészítő program is várja a 6–18 év közötti fiatalokat. A Gyere a természetbe! környezettudatos táborban egész napos kirándulás keretében ismerkedhetnek a gyerekek az erdő növény- és állatvilágával. Az Ötkarikás sporttáborban a labdajátékokon és küzdősportokon túl mozgásos és közösségfejlesztő játékok is előkerülnek. A Mindennap más címet viselő táborba azoknak a jelentkezését várták, akiket érdekel a színjátszás, mozgás, beszéd, éneklés, kézműveskedni is szeretnek, s az izgalmas, feladatokkal teli kirándulás is vonzó számukra. Az Újrahasznosító táborban a környezettudatosságra nevelést elősegítő kézműveskedés és közösségi foglalkozás mellett sok-sok játék, ismeretterjesztő kirándulás és strandolás szerepel a programban. A Széchenyi István Művelődési Ház Mosolygós nyári tábora nagy hangsúlyt helyez a gyermekek fejlesztésére, szórakoztatására, emellett a résztvevők játékos módon betekintést nyerhetnek a német nemzetiségi hagyományokba. Az Agora tánctáborában különböző táncstílusokkal – történelmi tánc, modern tánc, balett – ismerkednek meg a gyerekek, valamint kézműves-foglalkozások és szabadtéri játékok színesítik az együtt töltött időt. A foglalkozásokat balett-tanárok és asszisztenseik vezetik, akik a Silhouette Balettegyüttes tagjai.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.