EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Színész vagy, Neymar!

Brazília 2-0-s győzelmet aratott Mexikó felett hétfőn a világbajnokságon A sikerből Neymar egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét, azonban nem ezért beszélnek róla ismét. A PSG klasszisa most is nagy színészi alakítást nyújtott, és ez a mexikói szövetségi kapitánynál is kiverte a biztosítékot.

Neymar a mérkőzés 71. percében mutatta be magánszámát. Eljátszotta a nagy halált, miután a földön fekvő braziltól Miguel Layún elvette a labdát és rálépett a bokájára (ezért piros járt volna, noha nem volt erős a taposás). A cirkuszba illő fetrengésnek semmi értelme nem volt az egyértelmű időhúzáson kívül. A jelenetre még a mexikói szövetségi kapitány is reagált a meccs után.


Profimedia, Sputnik

– Kontrolláltuk a mérkőzést, de sajnos rengeteg időt elveszítettünk egyetlenegy játékos miatt. Azt hiszem, ez a futball szégyene. Elveszítettük a stílusunkat a második félidőben a játékvezető miatt. Túl gyakran állítottak meg minket. Ez egy erős negatív példa a labdarúgás világának és minden gyereknek, aki követi a játékot. Ez kemény sport, férfiak sportja, nem kellene ennyi színészkedést elviselne – fogalmazott Juan Carlos Osorio Neymarra utalva.

Neymar játékára egyébként amúgy is jellemző, hogy keresi a párharcokat, azonban amint hozzáérnek, egyből fetreng. A világbajnokság alatt a brazil ellen 23-szor követtek el szabálytalanságot, míg ő csak 4-szer lépte át a határt.


A GloboEsporte.com-nak nyilatkozva ő is kifejtette véleményét a kritikákkal kapcsolatban.

– Egyszerűen csak érzem a fájdalmat, és ez nem egy olyan dolog, amit irányítani tudok. Layún tisztességtelenül viselkedett velem, a labda már nem volt játékban, semmi szükség nem volt arra, hogy rám taposson – vélekedett Neymar.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.