2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Szobrot kapott Conor McGregor

A ketrecharcos Conor McGregor szombaton tölti be 30. életévét, és nem mindennapi ajándékot kap: egy élethű szobrot.A The Sun című brit bulvárlap szerint a szobrász, Edgar Askelovic öt hónapot dolgozott az alkotáson, amely márványból készült, közel egy mázsát nyom, az értéke pedig 50 ezert fontra tehető, ami 17,5 millió forintnak felel meg. Askelovic mindenre odafigyelt, így McGregor szakállát valódi hajból készítette el. A szobrot július 14-én mutatják be a londoni Mayfair JD Malat Galériában.

Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.