2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XXI.kerület

Szóljon a muzsika!

Nagy sikerrel zárult a Kompánia Alapítvány Domino Tanodájában a zenei tehetséggondozási program. Szóljon a muzsika címmel 20 alkalommal zenei foglalkozással várták a Kossuth Lajos utcába a tanodás fiatalokat, azzal a céllal, hogy megtalálják és támogassák a zenei tehetséggel megáldott gyerekeket.

A programot kiegészítette egy közös kézműves-, alkotóklub, ahol a kreativitásukat is megmutathatták a tanodába járók. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Tehetség Programja által támogatott projektben a tanodások színházban és múzeumban is jártak, valamint egy kisfilmet is forgattak, amelyet majd a tanoda közösségi oldalán is meg lehet tekinteni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.