2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb XXI.kerület

Szóljon a muzsika!

Nagy sikerrel zárult a Kompánia Alapítvány Domino Tanodájában a zenei tehetséggondozási program. Szóljon a muzsika címmel 20 alkalommal zenei foglalkozással várták a Kossuth Lajos utcába a tanodás fiatalokat, azzal a céllal, hogy megtalálják és támogassák a zenei tehetséggel megáldott gyerekeket.

A programot kiegészítette egy közös kézműves-, alkotóklub, ahol a kreativitásukat is megmutathatták a tanodába járók. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Tehetség Programja által támogatott projektben a tanodások színházban és múzeumban is jártak, valamint egy kisfilmet is forgattak, amelyet majd a tanoda közösségi oldalán is meg lehet tekinteni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.