EUR: 330,00 Ft
CHF: 300,17 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Tápai Szabina és Kulcsár Edina: Laza anyukák leszünk

Kulcsár Edina és Tápai Szabina életük legcsodálatosabb időszakát élik, hisz mindketten babát várnak. A sztáranyukák között hatalmas az egyetértés, mindenben kikérik egymás véleményét, és a Lokálnak elárulták: a világ leglazább szülői lesznek.

A két kismama legutóbb a Fitbalance sajtótájékoztatóján találkozott, ahol mindketten arról meséltek, hogy  számukra különösen fontos az egészséges életmód és gyermekeiket is ilyen szellemben nevelik. A műsorvezető, Kulcsár Edina őszre, míg az egykori kézilabdás Szabina novemberre várja a babáját. Kettejük közül Szabina a rutinosabb, hisz neki már van egy ötéves kisfia, Beni, aki türelmetlenül várja, hogy megérkezzen a kishúga.


Tápai Szabina és Kucsera Gábor kisfia, Beni már nagyon várja a kishúgát. A baba novemberben érkezik fotó: Instagram

– Beni már nagyon lelkes, folyton kérdezgeti, hogy mikor érkezik már meg a kishúga. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó testvérek lesznek – kezdte lapunknak boldogan Kucsera Gábor felesége, aki második várandósságát nehezebben éli meg, mint az elsőt.

– Sokkal fáradékonyabb  vagyok most, mint Benivel voltam. Az elején viszonylag sok rosszullétem is volt, most pedig azt érzem, hogy folyton csak aludnék. Egyelőre sehogy nem állunk az előkészületekkel, még az is lehet, hogy költözködünk, mielőtt jön a pici, de nem aggódom túl a dolgokat, Gáborral mindig is laza szülők voltunk és leszünk is – mesélte Szabina, aki azt tanácsolja barátnőjének, Edinának, hogy mindig hallgasson a megérzéseire. Az egykori szépségkirálynő pedig úgy véli, hogy sok mindenben hasonlítanak Szabinával, és már alig várja, hogy a picik együtt szaladgáljanak.


–Azt hiszem, hogy anyukaként is egy rugóra jár az agyunk, csodás lesz közös programokat szervezni, ha már itt lesznek a gyerkőcök – mondta lelkendezve Edina, aki a Lokálnak leszögezte, hogy nem fogja elkényeztetni a fiát, aki a különleges Medox Dominik nevet kapja.

Ősszel érkezik Kulcsár Edina és párja, Csuti első babája, a kis Medox Fotó: instagram

– Gyerekkoromban nehéz anyagi körülmények között éltünk, rengeteget nélkülöztem, hisz nemhogy saját szobám, de még saját ágyam sem volt. Emlékszem, gyakran a fürdőkádba feküdtem, és azt képzeltem, hogy egy kis hercegnő vagyok, akinek a fürdőszoba a birodalma. Ha boltba mentünk, ott sem kaphattam meg mindent, s nagyon furcsálltam, hogy más gyerekek átmennek egymáshoz, de hozzánk soha nem jöhetett senki, mert pici volt a lakás. Ennek ellenére csodás és nagyon boldog volt a gyerekkorom, és mára minden apróságot megtanultam értékelni. Éppen ezért a fiamat sem fogom elkényeztetni, igyekszem majd következetes és laza szülő lenni – mondta Edina, aki csodaként éli meg, hogy 84 éves dédnagymamáját megajándékozhatja egy ükunokával.

Kulcsár Edina és Tápai Szabina
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek